Sider

fredag, november 18, 2011

Siden sist pt. 2

Jeg og mannen har funnet ut at vi har en veldig koselig liten bar rett ved siden av der vi bor. Den heter El Gato Negro og blir kalt "a bar for the boozers" på Google. Passer tydeligvis oss. Den er en vanlig bar/pub fram til klokka 11 på kvelden. Da går prisene i været og shotteglassene kommer fram. Den er nemlig en del av shottebar-kjeden Espit Chupitos, som har flere barer i Barcelona. ANBEFALES! Jeg har ingen bilder som er blogg-godkjente, men stjal disse fra nettsidene deres:


Vi har også hatt en god del koselige kortspillvors/-kvelder her hos oss. Alltid like kos!
Fine fine Lisa og Tone!

 Lisa viser gamle kunster

Mannen demonstrerer hvor lite lyst han har til å bli tatt bilde av... Det er også mulig at det var denne kvelden de hadde nakenphotoshoot på toppen av hotellet over gata.

Tone og Nargis

Fotografen klarte ikke å ta et eneste skikkelig bilde av Camilla, alle sammen var sånn som dette. Håret og jenta måtte likevel vises fram. Fin!


Ellers så er vi så heldige å ha en kokk i gjengen. Det har vi begynt å forstå at vi må dra nytte av. Derfor satte vi Nargis i gang på kjøkkenet, mens vi andre satt oss i sofaen for å se på.

Lisa var vel egentlig den eneste som hjalp til med selve matlagingen, dessertkokken vår!
 

Dette var mens Aleksandra var på besøk. Jeg tror hun er litt sulten på dette bildet...

Her satt vi andre mens vi ventet på å bli servert. Helt greit.

Litt av resultatet. Nam!



Mens Aleksandra var her, gjorde vi bittelitt turisterier, blant annet var vi og så på La Font Màgica de Montjuïc. Det var fantastisk fint! Vi har vært hit en gang før også, sammen med to andre gjester, men da regnet det. Anbefales absolutt å vente til det er fint vær, det ble en helt annen opplevelse.
På vei opp dit så var det noen som lagde store såpebobler. Wii!

 La Font Màgica de Montjïc er et fontenesystem som spiller musikkstykker og bruker fargede lys og vannet til å lage et show som passer til musikken.



  
Sist, men ikke minst, så har vi sagt hadet til herlige Holly fra Australia. Det er skremmende at folk vi møter her allerede begynner å dra hjem. Man får en liten wake up-call som sier fra om at vi skal ikke være her for alltid. Det var veldig trist, men heldigvis fikk vi "feiret" skikkelig. 
Snille nordmenn som lurer på æresgjesten snus...

 Sier ikke nei til å dele et par (eller fem) liter sangria med hyggelige exchange-students!
 


Vi sier tydeligvis heller ikke nei til å ta hele alene.

Det var gøy, i hvert fall mellom gråtetoktene.

Av og til skal man være litt skeptisk til hyggelige mennesker som man møter på byen:


Det var faktisk det. For en stund. Jeg skal bli flinkere til å oppdatere jevnlig heretter. Må få bort skippertakene. Blir nok av dem framover uansett, trenger ikke flere.



2 kommentarer:

  1. Weeeeeeeeeeeeeeeeh! Og så fine bilder du fikk til av fontenen :)

    ps. Hvorfor er de fine bildene av meg og Mannen ikke tatt med? Jeg protesterer! (Men det gjør vel sikkert han også)

    SvarSlett
  2. Haha, tenkte faktisk på å ta dem med;) Jeg var derimot litt redd for at han aldri kom til å komme tilbake til meg igjen hvis jeg begynte å legge ut bilder hvor man faktisk ser hvordan han ser ut.

    SvarSlett