Sider

mandag, september 19, 2011

Marbella Beach

Jeg tenkte jeg skulle fortelle om en dag i forrige uke, da vi bestemte oss for å ta en tur på stranda etter skolen.

Vi skulle prøve en ny strand, fordi det skulle visstnok være finere i dette området.
Vi var ganske lykkelige og fornøyde der vi gikk, men hadde etter hvert gått ganske langt før vi øynet håp om at stranda var i nærheten. Vi så nemlig en åpning i gresset som så veldig lovende ut!

Spenningen steg etter hvert som vi kom nærmere, og vi begynte å forestille oss hvordan det skulle se ut da vi kom fram! Vi tenkte at dette kom nok til å bli veldig bra, og så for oss drømmestrender, sånn som man ser på film.

Endelig! 

Men etter to sekunders forvirring og undring skjønte vi hva som hadde skjedd. Vi hadde kommet til nudiststranden! Vi hadde hørt at den var i denne retningen, men hadde ikke peiling på hvor. Vet ikke om det er mulig å se av disse bildene hvor nakne folk faktisk er, men de er veldig nakne. Den ene mannen ligger på siden og spriker.

Vi følte oss med ett ikke helt komfortable, og gjorde oss så små som mulig og tuslet i retning de trygge strendene vi vanligvis ligger på. Vi måtte heldigvis ikke langt for å finne et sted hvor barna løpte rundt og de voksne hadde klær på.

Nå vet vi i hvert fall hvor den er, sånn i tilfelle vi skulle få lyst til å se på 60 år gamle menn løpe nakne rundt på stranden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar